Muns Techniek is de trotse partner van Wind & Water Works

Onlangs is Muns Techniek toegetreden als partner van het nieuwe samenwerkingsverband tussen de Nederlandse overheid en het bedrijfsleven. Het doel is om internationale ambities te realiseren. Nederlanders hebben een ongelooflijke ervaring met innovatieve projecten zowel boven als onder zeeniveau. Meer weten over de Wind- en Waterwerken? Kijk op de website: https://www.windandwaterworks.nl/

Als Muns Techniek hebben we slechts 30 jaar ervaring, maar onze projecten zijn altijd innovatief en resulteren in eenvoudig te bedienen materieel. Ook wij hebben grote ambities. We streven ernaar om hoogwaardige hydraulische systemen en bedieningselementen te ontwikkelen die bestand zijn tegen buitengewone belastingen voor gebruik in nieuwe technologieën. Kijk op onze website voor een aantal van onze uitdagende projecten.

Onze unieke propositie is de intelligente integratie van hydraulische en elektrische systemen, waardoor de afstemmingsinspanningen van onze klanten tussen verschillende disciplines worden verminderd.

Meer weten over onze intelligente oplossingen? We staan je graag te woord. Bel ons: +31 183 30 70 00.

Deel dit bericht