Muns Techniek nodigt u uit voor APM 2022

Over enkele weken gaan de deuren open van de APM-beurs (Asia Pacific Maritime) in Singapore. APM is de eerste grote vakbeurs binnen de maritieme industrie in Zuidoost Azië. Er zullen 6 officiële landenpaviljoens zijn, en er worden 7.000 bezoekers verwacht. De laatste keer dat deze beurs gehouden werd was 2018.

Muns Techniek is een deelnemer van het Nederlandse paviljoen (NL Lounge), dat georganiseerd wordt door het NMT (Nederlandse Maritieme Technology).

De NL Lounge presenteert maritieme technologie, producten en kennis en ervaring uit Nederland. De NL Lounge is trots op alle deelnemers en hun specifieke eigenschappen voor de industrie: innovatie, samenwerking en bovenal topkwaliteit.

Muns Techniek zal zichzelf presenteren als een ambitieus bedrijf, zoekend naar technische uitdagingen in de wereld van de maritieme techniek. Wij specialiseren ons in de integratie van hydraulische en elektrische (software) installaties.

We willen u graag uitnodigen om de beurs in Singapore te bezoeken en ons te ontmoeten in stand E-J31 van de NL Lounge. Laten we eens praten over de technische oplossingen waarmee we u kunnen helpen.

Tot ziens op 16-18 maart, 2022 in het conferentie centrum Marina Bay Sands.

Deel dit bericht