Over ons

Muns Techniek is een systeemintegrator voor hydraulische/elektrische systemen en besturingen. Met meer dan 25 jaar ervaring bieden we elektrische en hydraulische oplossingen voor projecten in de sectoren Maritiem, Offshore en Industrie.

Filosofie

Toen Muns Techniek in 1991 als een particuliere onderneming werd opgericht, hadden we vooral één doel: de ontwikkeling van hoogwaardige hydraulische systemen en bedieningselementen, die bestand zouden zijn tegen buitengewone belastingen voor gebruik in nieuwe technologieën. Tegenwoordig produceren wij hydraulische systemen voor nationale en internationale bedrijven, die state-of-the-art installatievaartuigen ontwikkelen en bouwen. Onze klanten vertrouwen op onze kennis en onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen en onderhouden van complexe hydraulische systemen, van de eerste ontwerpschetsen tot goedgekeurde classificatietekeningen, productietekeningen, installatie en inbedrijfstelling.

Om onze klanten, die ons regelmatig nieuwe uitdagingen bieden, tevreden te stellen en onze output op het hoogste niveau te houden, investeren we voortdurend in ontwikkeling, training en permanente (bij)scholing van onze medewerkers.

De kracht van Muns Techniek is niet alleen het leveren van hydraulische en elektrische systemen, maar vooral het integraal meedenken hoe deze systemen optimaal gaan functioneren in de toepassing van onze relaties. Muns Techniek zal altijd naar de meest optimale configuratie streven met de grootste mogelijke beschikbaarheid en laagste TCO (Total Cost of Ownership).

We bouwen aan onze toekomst partnership
en intelligente oplossingen.

Partnership

De afgelopen jaren heeft Muns Techniek nauw samengewerkt met andere ervaren hydraulische leveranciers. Dit creëert nieuwe mogelijkheden voor productlijnen en systeemoplossingen voor bedrijven over de hele wereld. De bedrijfsslogan “The World of Solutions” is al heel lang op ons van toepassing. We maken intelligente oplossingen om te voldoen aan de systeemvereisten van moderne toepassingen.

De wederzijdse uitwisseling van ervaringen en uitgebreide productiecapaciteiten vormen de ideale omstandigheden voor ons om als (hydraulische) systeemleverancier hoge kwaliteit en de juiste producten te bieden. De keuze van componenten, die we verkrijgen van onze bestaande gespecialiseerde leveranciers, volgt strikte kwaliteitscriteria. We bereiken een perfecte onderlinge compatibiliteit van alle componenten door onze montage en de eindinspectie uit te voeren onder het toeziend oog van gerenommeerde classificatiebureaus.