Muns Techniek doet mee aan APM V-Connect

Over enkele dagen zouden de deuren van de beurs APM 2020 geopend worden in Singapore en Muns Techniek zou zich hier presenteren in het NMT paviljoen. Echter, de beurs gaat vanwege de Covid-19 pandemie niet door.

Helaas kunnen we elkaar dus niet ontmoeten in Singapore, maar we zullen wel aanwezig zijn op de virtuele beurs APM V-Connect. Speciaal voor deze gelegenheid hebben we een korte introductie film gemaakt om onszelf voor te stellen aan mensen die ons nog niet kennen. En voor degene die ons wel kennen; we hopen dat u een van onze projecten herkent.

APM V-Connect start officieel op Woensdag, 30 September om 10.00u (Singapore tijd). Registratie voor  een virtueel bezoek kan gedaan worden via de link APM2020-visitor-registration. Geregistreerde bezoekers kunnen ook profiteren van de overige mogelijkheden die geboden worden. Met verschillende exposanten, een conference, webinars en network mogelijkheden voldoende kansen om toch elkaar te ontmoeten en bij te blijven. Met zoveel verschillende dingen is er altijd iets voor iedereen! Bezoek de APM V-Connect en bekijk onze film.

Nadat u de film gezien heeft zijn we uiteraard heel benieuwd naar wat u ervan vond. Laat het ons weten, alstublieft! En uiteraard als u vragen heeft; bel ons of stuur ons een berichtje zodat we contact met u kunnen opnemen.

Alleen geregistreerde bezoekers krijgen toegang tot APM V-Connect.

Deel dit bericht