Lieren op maat

Muns Techniek is een systeemintegrator voor hydraulische/elektrische systemen en besturingen. Met meer dan 25 jaar ervaring bieden we Drive & Control – oplossingen voor projecten in de sectoren Maritiem, Offshore en Industrie.

Klant

Onze klant, een grote aannemer in de baggerindustrie, was op zoek naar een lier voor haar bagger apparatuur. Alles wat standaard in de markt te verkrijgen was, voldeed niet aan zijn behoefte.

op maat gemaakte hydraulische lier

Onze oplossing

Muns Techniek werd benaderd en uiteraard is een oplossing bedacht. Muns Techniek heeft ook in het verleden reeds meerdere lieren voor diverse toepassingen geleverd. Precies op maat en zelfs geïntegreerd met het hydraulische systeem dat aan boord al aanwezig was.

Voordelen: innovatie

Er waren geen grote aanpassingen nodig aan boord, omdat de lier precies voldeed aan de wensen van de klant. Volledige integratie in de besturing was tevens meegenomen.

Resultaat

Klant was enorm tevreden, en heeft sindsdien al 3 lieren bij Muns Techniek besteld. De klant realiseert zich dat ze hun technische uitdagingen aan Muns Techniek kunnen toevertrouwen. Of het nu gaat om een lier of een compleet jack-up systeem, Muns Techniek levert de oplossing.