Werkvoorbereider / Project Engineer (MBO/HBO)

Muns Techniek is een ‘system integrator’ voor hydraulische systemen en (bijbehorende) elektrische besturingen. Muns Techniek heeft ruim 25 jaar ervaring in integrale oplossingen voor projecten in de Offshore en (Maritieme) Industrie. Van ‘stand-alone’ applicaties, zoals hydraulische lieren tot complete ‘turn-key’ projecten, zoals jack-up systemen, Muns Techniek is een ambitieuze partner die de steeds hogere technische eisen van de markt verwerkt tot realiteit. Nauwe samenwerking met onze klant is een van de ‘key-factors’ van onze dagelijkse werkzaamheden.

Wie komt ons team versterken om onze projecten naar een hoger niveau te ‘jacken’?

Werkvoorbereider / Project Engineer (MBO/HBO)

Ben jij  een organisatorische duizendpoot die de dagelijkse gang van zaken kan coördineren? Hou je van veel vrijheid, gecombineerd met een hoge mate van verantwoordelijkheid? Dan moet je beslist eens een kijkje komen nemen bij Muns Techniek. Je zult bij ons te maken krijgen met verschillende technische disciplines, zodat de werkzaamheden nooit routinematig zullen verlopen. Als ‘rots in de branding’ geef je sturing aan onze monteurs en coördineer je de werkzaamheden tussen engineering, werkplaats en klant-locaties. Wij geven je daarbij alle kans om jezelf te ontwikkelen binnen onze informele organisatie.

Enige (praktische) ervaring met hydraulische installaties, en/of complexe besturingen is wel nodig om dezelfde taal te kunnen spreken als je collega’s. Aangezien je ook regelmatig met klanten moet overleggen, zijn communicatieve vaardigheden in woord en geschrift vanzelfsprekende competenties die je beheerst, zowel in het Nederlands, Engels en evt. Duits. Je bent in staat om zorg te dragen voor de kwalitatieve en kwantitatieve uitvoering van onze innovatieve projecten. Je zorgt ervoor dat materialen tijdig en kostenbewust worden ingekocht. Afhankelijk van je interesses en competenties kun je eventueel commerciële taken mee oppakken of je verder specialiseren in een andere richting.

Andere eigenschappen: teamplayer, accuraat, stressbestendig en klantgericht. Je bent ambitieus, ondernemend, commercieel en resultaatgericht. Omdat je operationeel leidinggevend bent, is ervaring met het aansturen van collega’s gewenst.

Als jij je herkent in dit profiel, dan wordt het tijd om je CV op te sturen, en een kennismakingsgesprek met ons aan te gaan. Wij bieden je een full time baan, die vooral heel afwisselend en veelzijdig is.   Ons bedrijf is gevestigd in Sleeuwijk (N-Br.) Stuur je CV naar: info@munstechniek.nl

Deel dit bericht