Hydraulische / Mechanische Engineer

Van ‘stand-alone’ applicaties, zoals hydraulische lieren tot complete ‘turn-key’ projecten, zoals jack-up systemen, Muns Techniek is een ambitieuze partner die de steeds hogere technische eisen van de markt verwerkt tot realiteit. Nauwe samenwerking met onze klant is een van de ‘key-factors’ van onze dagelijkse werkzaamheden.

Hydraulische / Mechanische Engineer

Ben jij een creatieve engineer, die de wensen van onze klanten om kan zetten in een hydraulisch schema? Ben je ook in staat om mechanische constructies te bedenken en tekenen? Dan ben je bij Muns Techniek helemaal aan het juiste adres, want dan kun je jouw kennis en kunde inzetten voor onze uitdagende projecten. Binnen Muns Techniek krijg je veel vrijheid, maar ook de bijbehorende verantwoordelijkheden. Je hebt volop kans om jezelf te ontwikkelen, want binnen onze informele organisatie zullen we je betrekken bij alle facetten van het project: engineering, realisatie en inbedrijfstelling, maar ook de aftersales. Onze innovatieve projecten bestaan uit verschillende technische disciplines, waarvan hydrauliek en (PLC-)besturingen de voornaamste zijn.
We gaan ervan uit dat jij je weg weet in de veelzijdige wereld van hydrauliek, dat je technische berekeningen kunt uitvoeren en af en toe met de onze klanten kunt communiceren over de innovatieve oplossingen die je bedacht hebt. Daarnaast weet je met slimme oplossingen kosten te besparen. Nederlands, Engels en evt. Duits zijn belangrijke talen die je beheerst in woord en geschrift.
Andere eigenschappen die bij jou horen: team player, accuraat, stressbestendig en klantgericht. Je bent ambitieus, ondernemend, commercieel en resultaatgericht en nieuwsgierig naar nieuwe technieken. En heel belangrijk, je vindt het leuk om met diverse facetten van techniek bezig te zijn.

Lijkt deze vacatures voldoende interessant en zie je aanknopingspunten om eens een gesprek aan te gaan? Stuur dan je CV naar ons: info@munstechniek.nl

Ons bedrijf is gevestigd in Sleeuwijk (N-Br.)

Deel dit bericht