Hands-on engineer / Service engineer (HBO)

Wie komt ons team versterken om onze projecten naar een hoger niveau te ‘jacken’?
We zijn op zoek naar een flexibele hands-on engineer, die afhankelijk van kennis en kunde ingezet kan worden voor onze uitdagende projecten. Binnen Muns Techniek krijg je veel vrijheid, maar ook de bijbehorende verantwoordelijkheden. Je hebt volop kans om jezelf te ontwikkelen, want je zult betrokken zijn bij alle facetten van de projecten: engineering, realisatie en inbedrijfstelling, maar ook de aftersales. Onze innovatieve projecten bestaan uit verschillende technische disciplines, waarvan hydrauliek en (PLC-)besturingen de voornaamste zijn.

We gaan ervan uit dat jij communicatief sterk bent, want je zult veel interactie hebben met onze klanten. Nederlands, Engels en evt. Duits zijn belangrijke talen die je beheerst in woord en geschrift. Aangezien onze projecten ook in het buitenland kunnen plaatsvinden, vind jij het niet erg om hiervoor af en toe te reizen.

Andere eigenschappen die bij jou horen: team player, initiatiefrijk, stressbestendig en klantgericht. Je bent ambitieus, ondernemend, commercieel en resultaatgericht en niet bang om de handen uit de mouwen te steken. En heel belangrijk, je vindt het leuk om met diverse facetten van techniek bezig te zijn.

Muns Techniek is een ‘system integrator’ voor hydraulische systemen en (bijbehorende) elektrische besturingen. Muns Techniek heeft ruim 25 jaar ervaring in integrale oplossingen voor projecten in de Offshore en (Maritieme) Industrie. Van ‘stand-alone’ applicaties, zoals hydraulische lieren tot complete ‘turn-key’ projecten, zoals jack-up systems, Muns Techniek is een ambitieuze partner die de steeds hogere technische eisen van de markt verwerkt tot realiteit. Nauwe samenwerking met onze klant is een van de ‘key-factors’ van onze dagelijkse werkzaamheden

Lijkt dit voldoende interessant en zie je aanknopingspunten om eens een gesprek aan te gaan? Stuur dan je CV naar ons: info@munstechniek.nl

Deel dit bericht