(Aankomend) Werkplaats Monteur

Van ‘stand-alone’ applicaties, zoals hydraulische lieren tot complete ‘turn-key’ projecten, zoals jack-up systemen, Muns Techniek is een ambitieuze partner die de steeds hogere technische eisen van de markt verwerkt tot realiteit. Nauwe samenwerking met onze klant is een van de ‘key-factors’ van onze dagelijkse werkzaamheden.
Wie komt ons team versterken om onze projecten naar een hoger niveau te ‘jacken’?

(Aankomend) Werkplaats Monteur

We zoeken een monteur voor allround werkzaamheden in onze werkplaats. Hieronder kunnen reparaties van mechanische, elektrische en hydraulische onderdelen zitten, maar eventueel ook kleine draai-, frees-, las-, en montage werkzaamheden van zeer uiteenlopende installatie onderdelen. In het kort dus een zeer gevarieerde functie, met hele interessante uitdagingen.
Wij verwachten van jou dat je flexibel inzetbaar bent, eigen initiatief toont, graag wilt leren, en bovenal het leuk vindt om met je handen bezig te zijn. Bij Muns Techniek zijn we bereid om verder te investeren in jou, zodat we samen innovatieve projecten kunnen realiseren.
Aangezien Muns Techniek een door het SBB erkend leerbedrijf is, kun je ook als student aan een MBO opleiding bij ons solliciteren voor een beroepsbegeleidende leerweg (bbl).

Lijkt een van beide vacatures voldoende interessant en zie je aanknopingspunten om eens een gesprek aan te gaan? Stuur dan je CV naar ons: info@munstechniek.nl

Ons bedrijf is gevestigd in Sleeuwijk (N-Br.)

Deel dit bericht